Algemene informatie

ūüĒ• Algemene¬†Informatie ūüĒ•

Op dit sociale media platform worden zeer vaak nieuwe diensten toegevoegd. Indien u op zoek bent naar een specifieke dienst, maar u deze niet terugvindt, kan u ons een ticket sturen, zodat wij dit voor u kunnen toevoegen. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij willen onze gebruikers graag tevreden stellen met alle mogelijke diensten waarmee uw sociale media platformen kunnen groeien.

Sommige diensten hebben een trage snelheid. Ze zijn langzaam gemaakt om het proces 100% veilig te laten doorgaan. Daardoor zijn de diensten die hier aangeboden worden veilig om te gebruiken.

Nieuwe diensten, nieuws en aankonigingen kunnen opgevold worden via het onderdeel Nieuws en aankondigingen, te vinden via het bel-icoon naast uw profiel in de rechterbovenhoek. 

Onze voorwaarden en het privacybeleid kunnen gelezen worden via https://socialmediacampagnes.com/terms

U kan een betaling toevoegen via het onderdeel Geld toevoegen in het hoofdmenu. Het bedrag komt na een succesvolle betaling tevoorschijn als saldo in uw dashboard.

De prijzen die op de diensten-pagina worden weergegeven, zijn prijzen per hoeveelheid van 1000 in euro. Je ziet de prijs dus voor bijvoorbeeld 1000 views, 1000 likes, 1000 volgers, enzovoort, tenzij dit anders vermeld staat in de omschrijving van de dienst. Als u wilt weten hoeveel u voor een andere hoeveelheid zal betalen, kan u een nieuwe bestelling invullen, waarbij de totale kosten voor uw gewenste hoeveelheid getoond worden. U kan dus een andere hoeveelheid dan 1000 invoeren. Deze moet wel hoger zijn dan het minimum aantal en lager dan het maximum aantal dat u hiervoor kan bestellen bij de dienst. Deze informatie kan u bekijken bij het invoeren van een nieuwe bestelling, of via de diensten-pagina.

Na het invoeren van een bestelling, kan u de status ervan controleren in het onderdeel Bestellingen. Ook als de bestelling is voltooid of geannulleerd, wordt deze nog steeds in het overzicht weergegeven.

Voor sommige diensten kan een zeer hoge hoeveelheid besteld worden. Het is mogelijk dat deze hoeveelheid verspreid wordt over verschillende dagen, om zo de veiligheid ervan te garanderen. In de detail info van de dienst, kan u bekijken hoeveel er per dag toegevoegd kan worden. 

Plaats geen 2 dezelfde bestellingen op hetzelfde ogenblik, of als de ene nog niet voltooid is. In dat geval zal de startteller van beide bestellingen hetzelfde zijn en zal u minder ontvangen dan hetgeen u besteld heeft. Een dienst kan wel verschillende keren worden besteld.

De starttijd, snelheid en andere informatie bij een dienst, zijn gemiddelden die berekend worden in verband met vorige bestellingen. Het is mogelijk dat deze afwijken door server updates, lange wachtrijden, overbelastingen, enzovoort. Deze informatie is dus slechts een schatting die wij maken, maar wij bieden in geen geval garanties hiervoor.

In de detail info van een dienst kan u meer informatie lezen over wat u wilt bestellen.

Voor alle vragen, problemen, toevoegen van mogelijkheden of andere informatie, kan u ons een ticketbericht sturen. Wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden op uw tickets en proberen, in geval van veel tickets, uw ticket binnen de 24 uren te beantwoorden.

Bij annulatie van een bestelling wordt uw betaalde bedrag automatisch toegevoegd aan uw saldo. 

Gelieve goed te controleren dat u de juiste link heeft ingevoerd bij het plaatsen van een bestelling, zoals bijvoorbeeld de link naar het profiel waarop u volgers wilt toevoegen, de link naar het bericht waarvoor u likes wilt, de link naar de video waarvoor u views wilt, enzovoort. 

Als u twijfelt om een bepaalde dienst te gebruiken, doet u er goed aan om eerst te testen met een kleine hoeveelheid die u bestelt. Op die manier kan u controleren welke dienst voor u het beste van toepassing is. Als u tevreden bent over een bepaalde dienst, kan u nadien altijd een nieuwe bestelling plaatsen met een hogere hoeveelheid.

Er zijn dagen waarop u problemen zal zien met bijvoorbeeld vertragingen. Dit kan verschillende redenen hebben. Zo gebeuren vertragingen als er veel bestellingen op hetzelfde ogenblik zijn voor dezelfde dienst. In dit geval worden alle bestellingen achteraan in de wachtrij geplaatst en moet u uw beurt afwachten. Een andere reden kan zijn dat er updates zijn op de server, of bij de social media platformen zelf. Dit zijn techniche problemen waarbij wij altijd proberen om deze zo snel mogelijk op te lossen. U doet er in dit geval goed aan om gewoon geduldig af te wachten.

Gelieve de informatie van de dienst te lezen alvorens u een bestelling plaatst. Zo komt u niet voor verrassingen te staan waarvan de informatie gewoon te lezen valt.

Gelieve er rekening mee te houden dat onze diensten dagelijks geupdatet worden. Hierbij is het mogelijk dat een bepaalde dienst niet meer beschikbaar is, of dat de prijzen veranderen. Gelieve alle gegevens, zoals de prijs, daarom altijd goed te controleren alvorens u een bestelling plaatst. 

Gelieve tijdens een bestelling nooit uw profielgebruikersnaam te wijzigen, een url te wijzigen of andere gegevens te wijzigen van een bestelling die loopt. In dit geval wordt uw bestelling niet gegarandeerd en kunnen wij u ook niet terugbetalen.

Zorg ervoor dat u dezelfde link niet plaatst in 2 verschillende bestellingen. In dit geval zal u een mindere hoeveelheid ontvangen en kunnen wij u niet terugbetalen. Plaats enkel een nieuwe bestelling als de vorige is voltooid.

Bij video's, waaronder YouTube video's, is de levering vooral afhankelijk van de lengte die de video bevat. Bestellingen bij langere video's zullen meer tijd in beslag nemen dan kortere video's. 

Bij problemen kan u ons altijd een ticketbericht sturen. Wij waarderen het als u vriendelijk bent. We zullen u dan ook met veel plezier helpen. 

Bedankt voor het gebruik van deze website, wij doen er alles aan om u tevreden te stellen!! ūüíö

BELANGRIJK!!! Plaats enkel een nieuwe bestelling voor dezelfde link als de vorige bestelling is voltooid!

Als je verschillende bestellingen voor dezelfde link op hetzelfde ogenblik plaatst, dan ga je aantallen verliezen. Wacht steeds tot de vorige bestelling afgerond of voltooid is. Dit geldt voor alle diensten, dus ook voor Instagram, website bezoekers, YouTube, Facebook, enzovoort, ... Als je op hetzelfde ogenblik voor dezelfde link bestellingen plaatst, kunnen wij dit niet teruggeven aan je saldo of annuleren, omdat ons systeem voor elke bestelling dezelfde kosten heeft. Een keer een bestelling in het systeem zit, wordt deze in de wachtrij geplaatst en is het voor ons onmogelijk om deze uit de wachtrij te halen.

Bekijk dit met een voorbeeld:

 • Stel, je hebt post X met 1000 likes
 • Je plaatst bestelling A voor 500 likes bij post X
 • Je plaatst bestelling B voor 700 likes bij dezelfde post X, als bestelling A nog niet voltooid is
 • Het startaantal van beide bestellingen = 1000 likes
 • Bestelling A moet op 1500 likes komen (start = 1000 + 500 van de bestelling)
 • Bestelling B moet op 1700 likes komen (start = 1000 + 700 van de bestelling)

Als je verschillende bestellingen voor dezelfde link op hetzelfde ogenblik plaatst, of als je de 2e plaatst als de 1e nog niet voltooid is, dan verlies je dus aantallen. Let hier dus heel goed mee op! Dit geldt natuurlijk enkel voor bestellingen met dezelfde link. Je mag natuurlijk wel op hetzelfde ogenblik bestellingen plaatsen voor andere berichten / video's / links, ... 

Op welke manier kan ik betalen en zijn hier kosten aan verbonden?

Betalen kan je doen via het onderdeel: geld toevoegen. Hierbij kan je kiezen tussen een betaling via PayPal, of een betaling via Mollie. Bij Mollie kan je betalen met iDEAL, Bancontact, KBC/CBC-Betaalknop, ING Home'Pay en Belfius Pay Button.

Aangezien onze voorkeur uitgaat naar iDEAL als betaalmiddel, betalen wij de extra kosten van betalingen die via iDEAL gebeuren. Als jij met iDEAL een saldo oplaadt, hoef je dus niets extra te betalen. Wanneer je echter via PayPal betaalt, dien jij hiervoor de transactiekosten te betalen.

Wat gebeurt er als mijn bestelling geannuleerd wordt?

Als je bestelling geannuleerd wordt, betekent dit dat je order om de ene of andere redenen niet kan doorgaan. In dat geval wordt het bedrag dat je betaald hebt voor deze bestelling, automatisch teruggegeven aan je saldo. Je wordt dus automatisch terugbetaald.

Wat gebeurt er als mijn bestelling gedeeltelijk voltooid is?

Als bij de status van je bestelling gedeeltelijk staat, betekent dit dat je bestelling slechts voor een deel werd afgerond. In dit geval werden alleen kosten in rekening gebracht voor datgene wat je wel hebt gekregen. Het bedrag voor wat je niet hebt ontvangen, is automatisch teruggegaan naar je saldo.

Waarom zijn er verschillende mogelijkheden, diensten en prijzen in een categorie?

Eerst en vooral werken wij met verschillende servers. Daardoor worden er meerdere mogelijkheden en prijzen per categorie aangeboden. Aangezien het mogelijk is dat je bestelling geannuleerd wordt, zijn er verschillende mogelijkheden of diensten per categorie beschikbaar om te bestellen, zoals verschillende mogelijkheden om views te bestellen, likes, volgers, enzovoort.¬†Zo kan je nog altijd een andere optie nemen om te bestellen als je bestelling geannuleerd wordt, of als je vindt dat een bepaalde dienst te traag gaat. Deze website is verbonden met tientallen servers. Daardoor is de ene mogelijkheid sneller dan de andere en de ene prijs duurder dan de andere. Gezien de kosten die verbonden zijn aan een bepaalde dienst verschillend zijn per server, vari√ęren ook¬†de kosten per dienst. De ene server is dan ook sterker en sneller dan de andere, waardoor de kosten ervan ook hoger liggen.

Ik heb een bepaalde dienst nodig die niet tussen de mogelijkheden staat

De mogelijkheden voor het groeien van sociale media zijn eindeloos. Als je op zoek bent naar een bepaalde dienst, maar hij staat niet tussen de mogelijkheden om te bestellen, kan je een ticket sturen, zodat de dienst die je zoekt toegevoegd kan worden.

Ik heb een factuur nodig voor mijn bedrijf, kunnen jullie mij die bezorgen?

Het is inderdaad mogelijk om een factuur te maken voor je bedrijf. Stuur hiervoor een ticket met jouw bedrijfsgegevens (vergeet ook je BTW nummer niet).

Hoe zijn jullie bereikbaar?

Wij zijn bereikbaar via een ticketsysteem. In je dashboard kan je een ticket sturen, onder het menuonderdeel hulp. Ook is het mogelijk om ons per e-mail te bereiken via info@socialmediacampagnes.com. Tickets en e-mailberichten worden binnen de 24 uren beantwoord.

Moet mijn Instagram profiel openbaar zijn als ik een bestelling plaats?

Als je een bestelling plaatst voor je Instagram profiel, zoals likes, views, volgers, enzovoort, moet je Instagram account openbaar zijn. Indien dit niet het geval is, kan je bestelling niet doorgaan.

Waarom zijn bestellingen soms vertraagd?

Soms kunnen bestellingen trager zijn dan voorzien. Dit kan door een overbelasting van het systeem komen in geval er te veel bestellingen op hetzelfde ogenblik doorgegeven worden. Ook gebeuren er af en toe server updates om de diensten te verbeteren. Tijdens deze updates zijn de bestellingen ook trager. Niet alleen kan dit gebeuren bij onze servers, maar ook bij servers van de sociale media platformen zelf. Bij overbelastingen worden de wachtrijen alleen maar langer, waardoor de wachttijd dus ook erg kan oplopen!

Wat is het verschil tussen Instagram Reach (bereik) en Instagram Impressions (vertoningen)?

Instagram Reach (bereik) is het totale aantal mensen dat je inhoud ziet. Impressions (vertoningen) is het aantal keren dat uw inhoud wordt weergegeven, ongeacht of er op is geklikt of niet. 

Deze gegevens zijn meestal belangrijk voor winkels of merken die hun producten promoten via Instagram. Zij zullen je vragen om hen statistieken te tonen van de vertoningen en het bereik die je berichten hebben.

Wat betekent drip-feed?

Drip-Feed is een dienst die we aanbieden, zodat dezelfde bestelling meerdere keren automatisch loopt.

Voorbeeld: laten we zeggen dat je 1000 likes wilt krijgen op je Instagram bericht, maar je wilt elke 30 minuten 100 likes krijgen, dan zet je:

 • Link: de link naar je bericht
 • Aantal: 100
 • Aantal reeksen: 10
 • Interval: 30

Opmerking: bestel nooit meer dan de maximale hoeveelheid dat is toegelaten op de dienst (aantal x reeksen), bijvoorbeeld als de maximale toegelate hoeveelheid van de dienst 4000 is, plaats dan geen hoeveelheid: 500 en reeksen: 10, omdat de totale hoeveelheid 500 x 10 = 5000 is, wat groter is dan de maximale toegelaten hoeveelheid (4000). Plaats de interval ook nooit onder de werkelijke starttijd (sommige diensten hebben 60 minuten nodig om te starten, plaats de interval niet langer dan de starttijd van de dienst, want dit kan een fout in je bestelling veroorzaken).  

Hoe voeg ik items zoals reacties / gebruikersnamen / usernames / ... toe aan een bestelling?

Bij sommige diensten, zoals het kopen van mentions, comments of reacties, moet je gebruikersnamen of andere tekst invoeren. Dit doe je als volgt:

 • verwijder eerst de voorbeeld-gebruikersnamen of voorbeeld-tekst door achter het laatste voorbeeld te gaan staan en vervolgens de voorbeelden met je Delete-knop te verwijderen (indien je ze niet verwijdert, worden ze meegenomen in je bestelling)
 • voer vervolgens de gebruikersnamen, reacties of andere tekst¬†als volgt in: typ een gebruikersnaam en duw op Enter - typ de volgende gebruikersnaam en duw op Enter - enzovoort ...¬†

Waar komen de likes, volgers, views, enzovoort vandaan?

De likes, volgers, views, enzovoort, komen van profielen uit heel de wereld en zijn dus internationaal, tenzij dit anders vermeld wordt in de omschrijving van de dienst.

Waarom wordt er gewerkt met een saldo?

Dit geautomatiseerde systeem werkt enkel op basis van een beschikbaar saldo, omdat de website op die manier geprogrammeerd werd. Het is wel mogelijk om een klein bedrag toe te voegen aan je saldo, dit is namelijk al mogelijk vanaf 1 euro! 

Krijg ik een mail als mijn bestelling afgerond is?

Neen, er wordt geen mail verstuurd als je bestelling afgerond is. In je dashboard kan je, bij het onderdeel: Bestellingen - Bestellingen met status, de status van je bestelling op elk gewenst ogenblik volgen.

Wat betekent username only of enkel gebruikersnaam nodig?

Als er bij een dienst staat: username only of enkel gebruikersnaam nodig, dan betekent dit dat je bij je bestelling enkel je gebruikersnaam (of username) moet invoeren in plaats van de volledige link.

Zijn jullie discreet in de bestellingen die bij jullie uitgevoerd worden?

Uiteraard zijn wij discreet in hetgeen er besteld wordt op deze website. Wij vinden het belangrijk dat de personen die bij ons bestellingen plaatsen, alsook wat er besteld wordt, geheim blijft.

Wat zijn Facebook Monetization / Monetizable Views?

Hiermee kan je inkomsten genereren als je hiervoor in aanmerking komt. Pagina's op Facebook kunnen geld verdienen met hun inhoud, als ze voldoen aan het Partner Monetization Policies (PMP).

Om te achterhalen of uw pagina in aanmerking komt voor monetization, kijk op: http://bit.ly/2XoYJIx

Regels voor het genereren van inkomsten, kijk op: http://bit.ly/2wZkf7X